Trainers Safari Serraje adult Victoria Unisex OIgq7wfn
  • Forside |
  • PartnerLine flipover til skinne
Sko Flade Dame On 36 Slip 46745 Xti Nude Beige
Flade Slip Beige Sko Dame 46745 36 Nude On Xti

PartnerLine flipover til skinne

Den smarte Partnerline-flipover er fremstillet i hvidlakeret stål, og kan derfor også nemt bruges som whiteboardtavle. Arbejdsoverfladen på flipoveren er 100 x 70 cm. Ophængningspunkterne på flipoverens klemme er justerbare, hvilket gør klemmen egnet til alle typer af flipoverpapir.
Læs mere
Cykelbriller Solbriller f05 Xlc 2019 Grå Sg gennemsigtig Reunion xCvZt
BeskrivelseSalvatore 686s Solbriller Salvatore Solbriller Sf Ferragamo Sf Salvatore Solbriller Ferragamo Salvatore 686s 686s Sf Ferragamo XfrzXBq

Detaljer

Den smarte Partnerline-flipover er fremstillet i hvidlakeret stål, og kan derfor også nemt bruges som whiteboardtavle. Arbejdsoverfladen på flipoveren er 100 x 70 cm. Ophængningspunkterne på flipoverens klemme er justerbare, hvilket gør klemmen egnet til alle typer af flipoverpapir.

Leveres med adaptorsæt til montering på skinne og pennebakke i plast. Adaptorsæt indeholder alle materialer, som skal benyttes til montering af tavlen på skinnen. Sættet indeholder også distancebrikker, som kan monteres på tavlen, så den kan køre frem og tilbage over en anden Partnerline tavle.

Størrelse: 100 x 70 cm

Download
Tech Rb8056 ban Ray Light Solbriller Clubmaster Ray qwOf1x
X8300 0 Solbriller Solbrille Polaroid Brun SFYw8xqtFz

Gratis fragt
Fri fragt ved levering i DanmarkSolbriller Oh Mount Rainier My Polarized Woodness zXBqgA0

Alle priser vises ekskl. moms
Du kan ændre visningen i toppen af siden

Polaroid Polarized X8409 Polarized Solbriller Polaroid Polaroid Solbriller X8409 awqxvaBr6R

Hurtig kundesupport
Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål

Dame 36 Slip 46745 Xti On Nude Beige Flade Sko
Dq0273 Solbriller Connor Dsquared2 Dsquared2 Dq0273 wn81P
Cookies
Vi anvender cookies til teknisk funktionalitet, webstatistik og for at forbedre brugervenligheden. Når du benytter vores website, giver du samtykke til anvendelsen af cookies. Du kan læse mere om vores brug af cookies på vores side om cookiepolitik.