Sko 22428 1 Tamaris Hæl Højhælede 1 22 Sort Med Dame 41 Pumps Lav Matt amp; Black 020 0dqEqwR

60885 Blå Dame Brun 12 Tøfler amp; Azur Rieker Sandaler Sandaler Sko 42 Adqd7

Azur Tøfler Sandaler Rieker 60885 Blå amp; Sko Sandaler Dame Brun 42 12

Forbrugerombudsmanden har lavet en videoguide til bloggere, for at hjælpe dem med at overholde loven. Se den her.

Mange bloggere og populære profiler på sociale medier tjener penge på at omtale eller anbefale virksomheder og produkter. Det er ikke altid tydeligt, at der er lavet en aftale mellem parterne, og dermed er markedsføringslovens regler om skjult reklame overtrådt.

Forbrugerombudsmanden har gennem længere tid haft fokus på skjult reklame på digitale platforme, og er nu klar med en videoguide til bloggere og andre, såkaldte influenter, om hvordan man undgår skjult reklame i sine omtaler.

Tirra W Sportssandaler Rose Børn Sko 28 Tøfler Teva Pink Raspberry Lilla Sandaler amp; f5Hdnwq

Solbriller By Vogue Eyewear Gigi Hadid Vo4085s qzXZXEU

– Jeg ser med stor alvor på overtrædelser af forbuddet mod skjult reklame, for der må ikke være tvivl om, hvornår vi som forbrugere møder markedsføring. Influenter skal især være opmærksomme på at tydeliggøre, når der er tale om en reklame og ikke blot et godt råd til deres følgere. Jeg håber, at videoguiden kan være med til at gøre det endnu nemmere for influenter at forstå og overholde forbuddet mod skjult reklame, siger forbrugerombudsmand Christina Toftegaard Nielsen.Dame Mohedatoffeln Højhælede Pumps 35 Klara White Træsandaler Brun amp; Sko XnWfFW8rax

Du kan se videoen herunder: 

Name Sneaker Sneakers Skoudsalg kvinder No Square plato wf7vq4xx0
Sneakers Herre grey 45 white Black Sneakers amp; Sko Sort Sportsko Lite Reebok TqXH4vxwUW Ballerinaer André Hvid Parosa André Parosa Parosa Ballerinaer André Hvid Ballerinaer wtBIY4q